Over mij

Ik ben moeder van twee jongens en een meisje in de leeftijd van 2 tot 8 jaar. Zelf heb ik een financiële achtergrond en ik vind het belangrijk om mijn kinderen al op jonge leeftijd te leren met geld om te gaan.

Mag ik geld

Tessa

Ik ben moeder van twee jongens en een meisje in de leeftijd van 2 tot 8 jaar. Kortom, een druk gezinsleven; altijd in de weer met school, trainingen, wedstrijden, werk en huishouden. Maar we maken ook natuurlijk tijd voor de leuke dingen in het leven. Dagjes uit, weekendjes weg en op vakantie. Zelf heb ik een financiële achtergrond en ik vind het belangrijk om mijn kinderen al op jonge leeftijd te leren met geld om te gaan.

Niet omdat ik geld belangrijk vind, maar omdat geld nu eenmaal belangrijk is. De hele wereld draait erom.Dat kan je een probleem vinden, maar feit is: het gaat voorlopig niet veranderen. Dus het leek mij beter om mijn kinderen een financiële verantwoordelijkheid te leren.

Op school leren ze rekenen met geld en natuurlijk bestaan er informatieve boeken voor kinderen over geld. Echter, hoe kan je ze nu al fysiek de waarde van geld leren ervaren? Door het invoeren van de ‘Mag ik Geld’ methode, die kinderen op speelse wijze leert bezig te zijn met geld.

En niet onbelangrijk: ik ben geen pedagoog. Ik volg mijn moedergevoel, instinct en hart. Een moeder die iets ontwikkeld heeft en het werkt. Nadat ik het aan meerdere mensen om mij heen vertelde, kreeg ik alleen maar enthousiaste reacties. Dus wil ik het delen, want je hoort steeds vaker dat jongeren niet weten hoe ze met geld om moeten gaan en dat wil ik voorkomen. Ik wens alle kinderen een financieel gezonde toekomst. De ’Mag ik Geld’ methode helpt ze alvast wat op weg!

Contactformulier

Contact

Mag ik geld VOF

Kamer van Koophandel

83750347